ΕΝΟΙΚΊΑΣΗ ΑΕΡΙΣΤΉΡΩΝ – RENTALS

Μηχανήματα εξυπηρέτησης & μηνιαία ενοικίαση φορητών συστημάτων αερισμού AQUATURBO της AQUASYSTEMS για κάλυψη έκτακτων απαιτήσεων αερισμού (π.χ. περιοδικά αυξημένα φορτία, αυξημένες ανάγκες οξυγόνωσης, βλάβη στο σύστημα αερισμού κλπ). Για αντικατάσταση ή υποβοήθηση συστημάτων υποβρύχιου αερισμού, επιφανειακών αεριστήρων, αεριστήρων βούρτσας (oxidation ditch – carousel), κλπ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΟΝΆΔΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ ΛΥΜΆΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ THASSOS GRAND RESORT

Oλοκληρώθηκε η κατασκευή Μονάδας Προχωρημένης Επεξεργασίας Λυμάτων για το νεό πεντάστερο ξενοδοχείο της Θάσου “Thassos Grand Resort” της REALA ΑΕ. Η δυναμικότητα της εγκατάστασης είναι 360 κλίνες, με ημερήσια παροχή 170m3/day. Καθώς οι ιδιοκτήτες ζητούσαν να γίνεται άρδευση των εκτάσεων γκαζόν του ξενοδοχειακού συγκροτήματος σύμφωνα και με τον πίνακα 3 της σχετικης ΚΥΑ145116, επιλέχθηκε συνδυασμός […]

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΒΚ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΑΠΟΘΉΚΗΣ LIDL ΤΡΙΚΆΛΩΝ

Η SBR μονάδα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων στην κεντρική αποθήκη LIDL στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων αναβαθμίστηκε σε AQUAmαx Pro G50 με την εγκατάσταση νέου πίνακα ελέγχου ProControl και νέους αεριστήρες και αντλίες. Με την αναβάθμιση, η ΜΒΚ εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις της σύγχρονης περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΎ (GRAYWATER & RAINWATER)

Εγκαταστάθηκε το σύστημα ανακύκλωσης νερού (graywater & rainwater) στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης. Το σύστημα ανακύκλωσης γκρίζου νερού ικανότητας επεξεργασίας 1000lt/day σε συνδυασμό με το σύστημα συλλογής και διαχείρισης βρόχινου νερού χωρητικότητας 15.000 lt θα συμβάλει αποτελεσματικά στην μείωση χρήσης νερού από το δίκτυο ύδρευσης για τις ανάγκες λειτουργίας του σχολείου.