Η εταιρεία

Η "ENYA Μηχανική Ε.Ε" είναι Τεχνική – Εμπορική εταιρία, εξειδικευμένη στο Σχεδιασμό, Κατασκευή, και Συντήρηση Περιβαλλοντικών Υδραυλικών Έργων και στην Προμήθεια και Εγκατάσταση Τεχνικού Εξοπλισμού.

H εταιρία παρέχει σχεδιαστικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες μηχανικού και προμηθεύει επιλεγμένο τεχνικό εξοπλισμό στους τομείς:

  • Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων
  • Επεξεργασίας Βιομηχανικών Υγρών Αποβλήτων
  • Συλλογής και Επαναχρησιμοποίησης Νερού
  • Κατασκευής Περιβαλλοντικών Υδραυλικών Έργων

Διατηρώντας σταθερά από το 2002 ως βασική στρατηγική της, την εξειδίκευση στις εφαρμογές μικρής και μεσαίας κλίμακας, η ΕΝΥΑ Engineering έχει εδραιωθεί ώς μια πρωτοπόρος εταιρία, με ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία, στην ολοκληρωμένη διαχείριση υγρών αποβλήτων για εγκαταστάσεις δυναμικότητας 5 έως 5.000 Μ.Ι.Π.

Στο ευρύ και σημαντικό πελατολόγιο της εταιρίας, συγκαταλέγονται βιομηχανίες και επιχειρήσεις του παραγωγικού τομέα, εργοληπτικές εταιρίες, ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, δήμοι και κοινότητες καθώς και ιδιωτικές κατοικίες και οικισμοί.

Αρχές - Φιλοσοφία

Όραμα μας

Να αναγνωριζόμαστε από τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και από την αγορά, ως η εταιρία που γνωρίζει σε βάθος την Μηχανική των Υγρών Αποβλήτων και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τεχνικό εξοπλισμό, στην καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-απόδοσης.

Αποστολή μας

Να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τεχνικά έργα με υψηλές περιβαλλοντικές επιδόσεις και με το χαμηλότερο δυνατό μακροχρόνιο λειτουργικό κόστος. Να προσφέρουμε προϊόντα αξιόπιστα, αποδοτικά και τεχνολογικά προηγμένα, που να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις για τις οποίες επιλέχθηκαν.

Στόχος μας

Να ξεπερνάμε τις προσδοκίες του κάθε πελάτη για το έργο ή το προϊόν που παραδίδουμε. Να προκαλούμε τους εαυτούς μας να ξεπερνάει κάθε προηγούμενη επίδοση μας, ώστε κάθε νέο έργο να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα.

Να γίνουμε και να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή των πελατών μας για την ολοκληρωμένη επεξεργασία των υγρών αποβλήτων, την ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση του νερού, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αρχές και αξίες μας

Να τιμούμε τις συμφωνίες μας και τις δεσμεύσεις μας, να επιδεικνύουμε ακεραιότητα τιμιότητα, εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό και ηθική συμπεριφορά ώστε να επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και να δημιουργούμε σχέσης μακροχρόνιας συνεργασίας. Η βάση της βιώσιμης ανάπτυξης και λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση και το όφελος των πελατών μας.

Διεθνείς οίκοι

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, το ήθος και την υποδομή μας, συνεργαζόμαστε επιτυχώς από το 2003, με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους με μακρόχρονη παρουσία στην παγκόσμια αγοράς, αναλαμβάνοντας την Εισαγωγή, Διανομή και Τεχνική Υποστήριξη των προϊόντων τους.

Προσφέρουμε σύγχρονα ποιοτικά και πρακτικά προϊόντα αναγνωρισμένης αξίας, που συνδυάζουν υψηλή απόδοση του έργου και χαμηλό τελικό κόστος για τον πελάτη.

SFA Εnviro Γαλλίας

Περιλαμβάνει ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού για την επεξεργασία υγρών αποβλήτων όπως η Europelec Γαλλιας και η Aquaturbo Βελγιου. Με ισχυρή παρουσία στις διεθνείς αγορές, η SFA Enviro παρέχει μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού για κάθε εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων – από την προεπεξεργασία έως τη διαχείριση λάσπης – και εξειδικεύεται στον τομέα αερισμού.

ΑSIO s.r.o. Τσεχία

Με πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία στην Τσεχική και Ευρωπαϊκή αγορά και εξαγωγές σε 15 χώρες, ο όμιλος ASIO προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τεχνικού εξοπλισμού υδραυλικών έργων και ειδικότερα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων. Τα περισσότερα προϊόντα ASIO κατασκευάζονται απο πλαστικό πολυπροπυλένιο PP και παραδίδονται ως compact μονάδες έτοιμες για άμεση τοποθέτηση και χρήση.

ATB GmbH Γερμανία

Η εταιρία που το 1989 πρώτη ξεκίνησε τις εφαρμογές της μεθόδου SBR σε μικρές εγκαταστάσεις, συνεχίζει και πρωτοπορεί. Με συνολικές πωλήσεις άνω των 100.000 μονάδων στην περίοδο 2000-2020, το AQUA-max® είναι το πιο διαδεδομένο compact SBR σύστημα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων σε όλη την Ευρώπη.

APLAST sro Σλοβενίας

Η APLAST κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας πλαστικές δεξαμενές νερού και λυμάτων, ελαιοδιαχωριστές και λιποσυλλέκτες από πολυαιθυλένιο PE.