enya

Η Εταιρεία

Η "ENYA Μηχανική Ε.Ε" είναι Τεχνική – Εμπορική εταιρία, εξειδικευμένη στο Σχεδιασμό, Κατασκευή, και Συντήρηση Περιβαλλοντικών Υδραυλικών Έργων και στην Προμήθεια και Εγκατάσταση Τεχνικού Εξοπλισμού.

H εταιρία παρέχει σχεδιαστικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες μηχανικού και προμηθεύει επιλεγμένο τεχνικό εξοπλισμό στους τομείς:

  • Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων
  • Επεξεργασίας Βιομηχανικών Υγρών Αποβλήτων
  • Συλλογής και Επαναχρησιμοποίησης Νερού
  • Κατασκευής Περιβαλλοντικών Υδραυλικών Έργων

Διατηρώντας σταθερά από το 2002 ως βασική στρατηγική της, την εξειδίκευση στις εφαρμογές μικρής και μεσαίας κλίμακας, η ΕΝΥΑ Engineering έχει εδραιωθεί ώς μια πρωτοπόρος εταιρία, με ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία, στην ολοκληρωμένη διαχείριση υγρών αποβλήτων για εγκαταστάσεις δυναμικότητας 5 έως 3.000 Μ.Ι.Π.

Στο ευρύ και σημαντικό πελατολόγιο της εταιρίας, συγκαταλέγονται βιομηχανίες και επιχειρήσεις του παραγωγικού τομέα, εργοληπτικές εταιρίες, ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, δήμοι και κοινότητες καθώς και ιδιωτικές κατοικίες και οικισμοί.

Αρχές - Φιλοσοφία

Όραμα μας

Να αναγνωριζόμαστε από τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και από την αγορά, ως η εταιρία που γνωρίζει σε βάθος την Μηχανική των Υγρών Αποβλήτων και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τεχνικό εξοπλισμό, στην καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-απόδοσης.

Αποστολή μας

Να  σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τεχνικά έργα με υψηλές περιβαλλοντικές επιδόσεις και με το χαμηλότερο δυνατό μακροχρόνιο λειτουργικό κόστος. Να προσφέρουμε προϊόντα αξιόπιστα, αποδοτικά και τεχνολογικά προηγμένα, που να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις για τις οποίες επιλέχθηκαν.

Στόχος μας

Να ξεπερνάμε τις προσδοκίες του κάθε πελάτη για το έργο ή το προϊόν που παραδίδουμε. Να προκαλούμε τους εαυτούς μας να ξεπερνάει κάθε προηγούμενη επίδοση μας, ώστε κάθε νέο έργο να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα.

Να γίνουμε και να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή των πελατών μας για την ολοκληρωμένη επεξεργασία των υγρών αποβλήτων, την ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση του νερού, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αρχές και Αξίες μας

Να τιμούμε τις συμφωνίες μας και τις δεσμεύσεις μας, να επιδεικνύουμε ακεραιότητα τιμιότητα, εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό και ηθική συμπεριφορά ώστε να επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και να δημιουργούμε σχέσης μακροχρόνιας συνεργασίας. Η βάση της βιώσιμης ανάπτυξης και λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση και το όφελος των πελατών μας.

Τοπικοί Συνεργάτες

Η "ΕΝΥΑ Μηχανική E.E."  διανέμει, εγκαθιστά και υποστηρίζει τα προϊόντα της στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, μέσω ενός δικτύου επιλεγμένων τοπικών συνεργατών.

Η επένδυση για την ανάπτυξη και υποστήριξή του δικτύου αυτού, αποτελεί βασική στρατηγική της εταιρίας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των έργων και αποδοτική λειτουργία των εγκατεστημένων μονάδων.

Οι τοπικοί συνεργάτες της ΕΝΥΑ:

  • Ανταποκρίνονται στο ήθος και το υψηλό επίπεδο γνώσεων με τα οποία ταυτίζεται η εταιρία.
  • Επιμορφώνονται για τα συστήματα της ΕΝΥΑ και αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους μέσω ενημερωτικών δελτίων και σεμιναρίων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό).
  • Προσφέρουν επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα, καταξιωμένα στην ελληνική αγορά, με ισχυρό brand name.

Για τους τελικούς πελάτες, τα παραπάνω μεταφράζονται σε άμεση και τακτική υποστήριξη για όλη τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης τους και μακροχρόνια διατήρηση της αξίας της επένδυσης τους.

Διεθνείς Οίκοι

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, το ήθος και την υποδομή μας, συνεργαζόμαστε επιτυχώς από το 2003, με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους με μακρόχρονη παρουσία στην παγκόσμια αγοράς, αναλαμβάνοντας την Εισαγωγή, Διανομή και Τεχνική Υποστήριξη των προϊόντων τους.

Προσφέρουμε σύγχρονα ποιοτικά και πρακτικά προϊόντα αναγνωρισμένης αξίας, που συνδυάζουν υψηλή απόδοση  του έργου και χαμηλό τελικό κόστος για τον πελάτη.

ATB GmbH Γερμανία: Η εταιρία που το 1989 πρώτη ξεκίνησε τις εφαρμογές της μεθόδου SBR σε μικρές εγκαταστάσεις, συνεχίζει και πρωτοπορεί. Με συνολικές πωλήσεις άνω των 50.000 μονάδων στη δεκαετία 2000-2010, το AQUA-max® είναι το πιο διαδεδομένο compact SBR σύστημα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων σε όλη την Ευρώπη.

ΑSIO s.r.o. Τσεχία: Με πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία στην Τσεχική και Ευρωπαϊκή αγορά και εξαγωγές σε 15 χώρες, ο όμιλος ASIO προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τεχνικού εξοπλισμού υδραυλικών έργων και ειδικότερα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων. Τα περισσότερα προϊόντα ASIO κατασκευάζονται απο πλαστικό πολυπροπυλένιο PP και παραδίδονται ως compact μονάδες έτοιμες για άμεση τοποθέτηση και χρήση.

ENEKA UAB Λιθουανία: Εθνικός αντιπρόσωπος της ΑΤΒ GmbH στην Λιθουανία, η ΕΝΕΚΑ κατασκευάζει απο το 1994 για την ρωσική πετρελαιαγορα, εξαιρετικής ποιότητας ελαιοδιαχωριστές από πλαστικό πολυαιθυλένιο PE. Η νέα σειρά δεξαμενών SNIGO βραβεύτηκε ως Βιομηχανικό Προϊόν της Χρονίας 2011 στη Λιθουανία.

3P-Technik GmbH Γερμανία: Ο πλεόν εξειδικευμένος κατασκευαστής στον κόσμο συστημάτων συλλογής βρόχινου νερού. Φίλτρα καθαρισμού νερού για κάθε οικιακή και επαγγελματική εφαρμογή. Το πατενταρισμένο σύστημα HYDROSYSTEM απαλλάσει το βρόχινο νερό από κάθε ατμοσφαιρικό και υπέργεια ρύπο.

Aquasystems International N.V. H Βελγική εταιρεία που από το 1975 καινοτομεί με κορυφαία συστήματα επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων. Η έδρα της είναι στο Halle του Βελγίου και έχει εργοστάσια παραγωγής στο Halle αλλά και στο Springdale - Αρκάνσας των Η.Π.Α. Η εταιρεία λειτουργεί υποκαταστήματα στη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Γαλλία και υποστηρίζει ένα δίκτυο διεθνών αντιπροσώπων σε όλες τις μεγάλες αγορές. Η ναυαρχίδα της εταιρείας, το μοντέλο επιφανειακού αεριστήρα AQUA TURBO® AER-AS με την παγκόσμια πατενταρισμένη τεχνολογία της SCREWPELLER®, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1984 και θεωρείται διεθνώς ως ο κορυφαίος πλωτός αεριστήρας της αγοράς.

Intewa GmbH Aachen. Η Γερμανική εταιρία που παρέχει τις πιο αποδοτικές λύσεις για τη διαχείριση όμβριων υδάτων και γκρίζων υδάτων σε ιδιωτικά, δημόσια και εμπορικά κατασκευαστικά έργα. Σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα για τη συλλογή των όμβριων και γκρίζων υδάτων καθώς και για τα πεδία διήθησης όμβριων υδάτων.